Ablakok, erkélyajtók-old

ABLAKOK ÉS ERKÉLYAJTÓK

Az ablakrendszereket úgy alakítottuk ki, hogy minden tekintetben megfeleljenek a kor kihívásainak: termékeinkben egyaránt ötvöződik az innováció, funkcionalitás, az energiamegtakarításhoz szükséges forradalmi megoldások, illetve az elegáns megjelenés.

Trend 76

A Trend 76 profilcsalád a Veka legújabb fejlesztésű „A” kategóriás, középtömítéses rendszere. A Trend 76 nyílászáró család létrehozása során elsősorban a kedvező ár/érték arány volt fókuszban. Elsőosztályú lakóélmény a kiváló hőszigetelésnek és a hatékony hangszigetelésnek köszönhetően. Tökéletes megoldás azoknak, akik megbízható minőségű, kedvező ár-érték arányú technológiát keresnek.

Premium 82

A Veka Softline 82MD profilból gyártott, középtömítéses, 7 légkamrás, 82 mm-es beépítési mélységű PVC nyílászáró ideális választás mindazoknak, akik a legújabb fejlesztésű, legkorszerűbb technológiát keresik.

A háromszoros gumitömítés, a megnövelt üvegezési mélység és a 48 mm-es üveg befogadására alkalmas profil kiemelkedő hőszigetelést eredményez.

 

PROSPEKTUS LETÖLTÉS

Trend AD 76

A Trend 76 profilcsalád a Veka legújabb fejlesztésű „A” kategóriás, szélsőtömítéses rendszere. A Trend 76 nyílászáró család létrehozása során elsősorban a kedvező ár/érték arány volt fókuszban.

Elsőosztályú lakóélmény a kiváló hőszigetelésnek és a hatékony hangszigetelésnek köszönhetően. Tökéletes megoldás azoknak, akik megbízható minőségű, kedvező ár-érték arányú technológiát keresnek.

 

PROSPEKTUS LETÖLTÉS

Premium AD 82

A Veka Softline 82MD profilból gyártott, szélsőtömítéses, 7 légkamrás, 82 mm-es beépítési mélységű PVC nyílászáró ideális választás mindazoknak, akik a legújabb fejlesztésű, legkorszerűbb technológiát keresik.

A háromszoros gumitömítés, a megnövelt üvegezési mélység és a 48 mm-es üveg befogadására alkalmas profil kiemelkedő hőszigetelést eredményez.

 

PROSPEKTUS LETÖLTÉS

2051 Biatorbágy, Kossuth Lajos utca 1/a.

Telefon
Cím
2040 Budaörs, Ébner György köz 4.

Prospect Group Kft. © 2022 Adatvédelmi szabályzat