BELTÉRI AJTÓK​

Beltéri ajtóink több évtizedes gyártási tapasztalattal, a legkorszerűbb technológiával, magas minőségben, vásárlóink egyedi igénye szerinti méretben és kivitellel készülnek, egy modern, 9000 m2-es gyártóbázison. Az utóbbi évtizedekben felgyorsult technikai fejlődés nyomán a beltéri ajtó a bútorzat részévé vált. Eljött végre az idő, hogy belsőépítészeti elemként színében, anyagában és stílusában harmonizáljuk környezetével! Termékeink variálhatósága szinte korlátlan.

BELTÉRI AJTÓK

Megbízható partnerünkkel együttműködésben magas minőségű beltéri ajtókat kínálunk, igény szerint.
cpl

CPL AJTÓ

A CPL elkészítése technológiáját tekintve laminátum. Felülete kellemes, természetes tapintású. Fokozottan karc és hőálló. Készülhetnek függőleges vagy vízszintes száliránnyal, a lap és a tok lehet eltérő színű. Egyes felületeknél az ajtó tokja is lehet vízszintes szálirányú. Az ajtó merevségét, mechanikai ellenállását növeli, hogy minden esetben nagy keménységű HDF lemezre préseljük a CPL borítást, illetve az ajtólapjainkat többrétegű, speciális élléccel gyártjuk.
SOLID_V_SOLID_H_lávaszürke_fleetwood_CPL_TELE

CPL tele ajtó

Az ajtólap mintája lehet függőleges (V – vertikális), vagy vízszintes (H – horizontális) szálirányú. Az ajtótok és a lap színe lehet azonos, vagy eltérő, sőt, az ajtó éle is kaphat eltérő színű élzárást, ami érdekes, friss belsőépítészeti design ötlet.
UNIT15H_UNIT03H_álgesztes_bükk_CPL_INTARZIÁS

CPL intarziás ajtó

Valódi, kézimunkával készülő, egyedi termékek. Az intarzia négyszögekből áll. Ugyanannak a laminált lemeznek a feldarabolásával, majd a darabok síkban történő összeillesztésével készül. Az ajtólap méretének változásával az egyenlő részre osztott elemek méretei dinamikusan nőnek-csökkennek, a vékony intarziás elemek (csíkok) fix méretűek. Az ajtólap két oldala lehet egyforma, vagy eltérő mintázatú.
UNIT_12H.jpg_UNIT12V_polár_aland_szürke_aland_CPL_TÖBBSZÍNŰ_INTARZIÁS

CPL többszínű intarziás ajtó

Az intarziás típus azon változata, aminek felületén kettő vagy háromszínű laminátum-kombinációt alkalmazzuk. Izgalmas felületek létrehozására nyílik lehetőség, az előbbiekben leírt szerkesztési szabályok itt is érvényesek. Az intarziák között 5 cm minimum távolságot kell hagyni, és egymást nem keresztezhetik.
FUSION_17V_FUSION_14V_barna tölgy_DÍSZCSÍKOS

CPL díszcsíkos ajtó

Az ajtók ezen típusában a fémbevonatú intarzia az ajtó felületével egy síkban helyezkedik el, valóban az ajtó szerkezeti eleme, nem utólagosan ragasztott díszítés. Az keskeny intarziák alatt az ajtó megerősített szerkezetű, masszív, mechanikailag ellenálló. Izgalmas újításaként a fémcsík már 1 és 12 cm között szabadon változtatható, sőt, a fémcsík helyett akár másik CPL, vagy szinte bármilyen HPL felülettel is dolgozhatunk. Készülhet zárt és élre kifutó változatban is, ezért sokféle módon használható, dekoratív, ugyanakkor kedvező árú díszítőelem.
FUSION_04H_FUSION_15V_fehér_tölgy_mogyoró_CPL_TÖBBSZINTŰ_DÍSZCSÍKOS

CPL többszínű díszcsíkos ajtó

A két-háromféle laminátum kombinációjából egyedi, mozgalmas felületeket alkothatunk, amit a valódi fémbevonatú intarzia csíkokkal – jelentős többletköltség nélkül – még kifinomultabbá tehetünk.
P14_P10_arlington_tölgy_CPL_VÁZKERETES

CPL vázkeretes ajtó

A nagy, egybefüggő betéteket vázkeret fogja körbe. Az egy, vagy több betét függőleges és vízszintes oldalú négyszög lehet. Mivel a betéteket elválasztó csapok külön egységek, a szálirányuk tetszés szerint változhat. A betét üveg, vagy 8mm vastag összeforgatott CPL lemez, üvegszorító léc körbeszegéssel. További izgalmas díszítőelemként az üvegre, vagy betétre rátétlécek, „álosztók” is kerülhetnek, még egyedibbé varázsolva felületüket.
PATTERN_02_PATTERN_07_lávaszürke_fleetwood_szürke_aland_fehér aland_CPL_MINTAINTARZIÁS

CPL mintaintarziás ajtó

Friss, innovatív technológiával készülő ajtótípus, amely új távlatokat nyit a design területén. Speciális, sarkos vágási technikánk által válik lehetővé, hogy ez a termék teljesen egyedi kivitelben, igazi műalkotásként járuljon hozzá a helyiség arculatához.
G01_G35_platina_fehér_CPL_KISÜVEGES

CPL kisüveges ajtó

A síkfelületű, teli ajtólapon utólag kivágásokat készítünk, ezek alakja lehet négyzet, téglalap, kör, ellipszis, rombusz vagy paralelogramma. A kivágások mérete egészen addig növelhető, míg a megmaradó lap merevsége biztosított. A kivágásba kerülhet üveg, vagy két összeforgatott laminátumból készült sík betét. Szegése üvegbeszorító léccel történik, az egyenesek az ajtó színével megegyező fóliával készülnek, az íves vonalúak egyszínű festett felületűek. Több-kevesebb fényt engednek át, egyszerre összekötik és elválasztják a tereket.
S12A_fekete_CPL_SÍKÜVEGES

CPL síküveges ajtó

Egyik legutóbbi fejlesztésű, exkluzív termékünk. Ennél a típusnál az üveg beszegzőléc nélkül kerül az ajtólap felületébe, így az teljesen sík marad. Az üveg – igény esetén – laminátummal is helyettesíthető. Extra dizájnlehetőségeket rejtő, modern termék, szinte korlátlanul variálható üvegmező elhelyezésekkel. Készülhet savmart, float, vagy parsol üveggel.
L05_L06_fehér tölgy_CPL_EDZETT_ÜVEGES

CPL edzett üveges ajtó

A 8 mm-es edzett üveg frízzel való kombinálása lehetővé teszi az üvegfelületnek egészen a lap széléig történő kifuttatását alul-felül. Az üveg lehet egy nagy felületű, de készülhet több, keskenyebb üveg felhasználásával is. A frízek rajzolatának száliránya lehet vízszintes illetve függőleges. Az ajtólap készülhet teli edzett üveglapból is, ilyenkor speciális rozsdamentes vasalatot kap. A tok laminált felületű. Az üveg lehet víztiszta, parszol, festett vagy homogén savmart, továbbá bármilyen mintázatúra egy vagy két rétegben homokfújt.
G36_G37_alpesi_fehér_CPL_RÁTÉTÉTLÉCES

CPL rátétléces ajtó

A teli síkfelületű ajtólapokra rátétlécekből különféle minták készülhetnek, új távlatokat nyitva az modern ajtók formavilágában. A rátét lehet szélig kifutó léc illetve keret, vagy festett rátétidom, például félgömb vagy gúla. A rátétléc lehet az ajtóéval egyező vagy attól eltérő színű is. Egy fontos feltétel van csak: az ajtó ütközése záráskor biztosított legyen.
festett

FESTETT AJTÓ

A festett ajtók alapfóliás felülettel, alapotzófestés után, alacsony nyomású festőkamrában, festékszórós technikával nyerik el kifinomult formájukat.A RAL és az NCS skála bármely árnyalatával gyártható. Klasszikus, modern vagy minimalista stílushoz egyaránt kiváló választás.
furnér

FURNÉR AJTÓ

A furnér ajtók minden egyes darabja teljesen egyedi, mivel valódi fából késelt, vagy fűrészelt rétegek borítják. Ennek az eljárásnak köszönhetően közelről megcsodálható és tapintható a fa rajzolatának természetes szépsége. Színfurnér ajtóink kézzel válogatott terítékekből készülnek, a megrendelő igényeihez igazodva. 
kivitelek

KIVITELEK

2051 Biatorbágy, Kossuth Lajos utca 1/a.

Telefon

Székhely

2040 Budaörs, Ébner György köz 4.

PROSPECT GROUP KFT. © 2022 Minden jog fenntartva