EXKLUZÍV

Hozzon ki még többet nyílászáróiból! Válasszon speciális vasalatokat, alumínium burkolatot, egyedi kiegészítőket. Teljesen egyedivé varázsolhatja nyílászáróit, saját igénye szerint!

KÜLTÉRI ÁRNYÉKOLÓK

Nyáron, a hő akár 80%-a üvegfelületeken keresztül jut be az épületbe. Nyugat-Európában több évtizedes múltra tekint vissza a kültéri árnyékolók alkalmazása. Régebben kevesebb figyelmet fordítottak külső árnyékolására, ezt a feladatot legtöbbször belső árnyékolók segítségével oldották meg. Az energia-megtakarítás jelentőségének előtérbe kerülésével azonban szükségessé vált olyan árnyékolók kifejlesztése, mely utólagosan felszerelhető, kis helyet foglal, kívánt mértékben szűri a bejövő fényt és meggátolja a helység átmelegedését. A külső árnyékolók az építészeti trendek változásának köszönhetően, ma már rendkívül kedvelt árnyékolási formák.
szalu

ZSALUZIA

Prémium kategóriás árnyékoló, mozgatható, alumínium lamellákkal. Napjaink legmodernebb kültéri árnyékolója. Az egyetlen olyan kompakt megoldás, amellyel a beeső fény átmenet nélküli szabályozására vagyunk képesek. A lamellák dőlésszögének változtatásával szabályozhatjuk a beáramló fény erősségét. Ideális választás mindazoknak, akik a legkorszerűbb technológiát keresik és esztétikus, stílusos megjelenést szeretnének otthonuknak. Ha nagy felületű nyílászárók árnyékolása a cél, akkor válassza a zsaluziát, mely különlegesen modern küllemet kölcsönöz családi házak, középületek, iroda és ipari épületek számára. Manuális vagy automatizált változatban is rendelhető.
pergola

PERGOLA

A Pergoklíma új generációs, innovatív, dekoratív árnyékoló rendszer, mely elsőként nyújt olyan minőségi léptéket a kerti, – és teraszárnyékolásban, amely alapvetően megváltoztatja a róluk alkotott elképzelésünket! A pergola vagy télikert, családi házak esztétikai és funkcionális kiegészítésétől kezdve egészen a nagyméretű vendéglők exkluzív térfedéséig, kiváló megoldást jelent. A kényelem tovább fokozható beépített világító, illetve fűtőtestek használatával. Ideális választás mindazoknak, akik különlegesen modern, exkluzív megjelenést szeretnének otthonuknak.
logia

LOGGIA TOLÓZSALUGÁTER

A loggia, más néven tolózsalugáter egy alumínium szerkezetű, lamellás, tolópaneles árnyékoló, mely használat során nem sötétíti el a belső teret, miközben a hűsítő árnyék mellett a szellőzést is biztosítja, a lamellák közötti résnek köszönhetően. Elsősorban teraszok, erkélyek franciaerkélyek, körfolyosók árnyékolására ajánlott, de kerti pergolák, teraszárnyékolók, télikertek oldalzárására is kiválóan alkalmas. A paneleket nyílászáró elé is szerelhetjük, ennek köszönhetően irodaházak, társasházak, családi házak homlokzatára is alkalmas. Korlátlan szélességi méreteivel, exkluzív megjelenésével, akár vendéglátó egységek, üzletek, közintézmények épületére is nagyszerű választás.
fxscreen

FIXSCREEN​

Innovatív, extrém szélálló külső textilárnyékoló. Ez a rendkívüli screen árnyékoló biztosítja a kiemelkedő szélállóságot, zárt állapotban betölti a szúnyogháló funkciót, továbbá, megfelelő fényviszonyokat teremtve hatékonyan véd a túlmelegedés ellen. Alkalmazása esetén nem kell lemondanunk a kilátás szabadságáról, még akkor sem, ha árnyékolónk leengedett állapotban van. Az innovatív technológia biztosítja a kiemelkedő szélállóságot, a textil extrém időjárási körülmények között is a helyén marad, nem zörög, nem szakad. Akár 22 m2 felület árnyékolására is alkalmas. Belső környezetünk élhetőbbé, komfortosabbá válik általa.
topfx

TOPFIX

A TOPFIX vízszintes mozgatású, zippes, ellenfeszített textilárnyékoló, mely a Fixscreen® technológiának köszönhetően hatalmas felületek lefedésére is alkalmas. Szélállósága egyedülálló. Zárt pozícióban akár a 120 km/h-s szélnek is ellenáll. A tok tökéletesen illeszkedik minden dizájnhoz. A screen megakadályozza a túlmelegedést. Teljes fényzárás is elérhető, a blackout szövetek választásával. Használható külső vagy belső alkalmazással. A Topfix kiváló megoldás pl. a télikert árnyékolásra.
winscreen

WINSCREEN

Modern kültéri textilárnyékoló. Elsősorban árnyékolási célt szolgál energiatudatos megoldással, elérhető áron. Nem szélálló. Utólagosan felszerelhető, kis helyet foglal, kívánt mértékben szűri a bejövő fényt és meggátolja a helység átmelegedését. A külső textilárnyékolókat az építészeti trendek változásának köszönhetően, ma már nagy előszeretettel alkalmazzák lakóházak árnyékolására is.
mini

WINSCREEN MINI​

Árnyékoló, szúnyogháló és dekoráció egyben. Elsősorban kültéri árnyékolásra ajánlott, de minimális tokmérete, filigrán megjelenése és kézi működtetése a beltéri árnyékolásra is alkalmassá teszi. Hosszú távú megoldást nyújt lakások, irodák, közintézmények esztétikus, könnyen kezelhető árnyékolójaként.
pano

PANOVISTA

Mindent a panorámáért! Textilárnyékolók üveg-üveg találkozású sarok nyílászárókhoz. A modern építészetben kedvelt hatalmas üvegfelületek alkalmazásánál többnyire szeretnénk a kilátás szabadságát, a csodálatos panorámát élvezni. Ezeket a nagy felületeket árnyékolni is kell, ha szeretnénk a belső tér komfortját megőrizni. A Panovista ideális megoldás olyan sarok nyílászárók esetén, amelyek sarok profil nélkül, üveg-üveg találkozásával készülnek, illetve olyan sarok ajtóknál, amelyeknek mozgó szárnya sarkokon találkozik külön saroksoroló profil nélkül. Ez a megoldás tökéletesen elrejthető, az épület tömegének részévé tehető.
sldfx

SLIDEFIX

Vízszintes mozgatású textilárnyékoló, akár 8 m szélességig. A RENSON® ismételten divatdiktátorként lépett a piacra legújabb textilárnyékolójával, a vízszintes mozgatású ZIPzáras SLIDEFIX®-el. Az árnyékoló a mai építészeti trendek alapján előtérbe helyezte a minimalista stílust. Ez az új, vízszintesen mozgatható innováció olyan szélálló árnyékolási megoldást jelent, mely ideális nagy nyílások, tolóajtók és sarokelemek alkalmazásánál. Egyedülálló módon, a Slidefix-el akár 8 méter széles nyílászárókat is árnyékolhatunk.
napele

NAPELLENZŐK

Az általunk forgalmazott új fejlesztésű prémium napellenzők egyedivé és stílusossá teszik az Ön kertjét is. Magas műszaki tartalmú anyagokból készülnek, időjárásálló kivitelűek, UV stabilak egyes típusok pedig öntisztuló tulajdonságokkal rendelkeznek. Széles színválasztéknak köszönhetően igényeihez és kertjének hangulatához igazíthatja napellenzőjét. Választható extra kiegészítő is, mint például beépített világítás vagy fűtőtest.

2051 Biatorbágy, Kossuth Lajos utca 1/a.

Telefon
Cím

2051 Biatorbágy, Mészárosok útja 6.

PROSPECT GROUP KFT. © 2022 Minden jog fenntartva