EXKLUZÍV

Hozzon ki még többet nyílászáróiból! Válasszon speciális vasalatokat, alumínium burkolatot, egyedi kiegészítőket. Teljesen egyedivé varázsolhatja nyílászáróit, saját igénye szerint!

BELTÉRI ÁRNYÉKOLÓK

A lakberendezés és a modern enteriőr fontos elemei. A beltéri árnyékolás kérdése hosszú időre nyúlik vissza, ám manapság a termékek funkcionalitása, megjelenése és típuskínálata már jóval túlmutat a hagyományos sötétítő függönyökön. Napjaink beltéri árnyékolói képesek a sötétítés mellett az ablakokon érkező hőt is kisebb mértékben felfogni, hűsítve ezzel a belső tereket. Megfelelő beltéri eszköz és textil választásával, akár teljes fényzárást is elérhetünk egy adott helyiségben, de lehetséges a puszta árnyékolás is, melynek következtében nem feltétlenül zárjuk ki a panorámát. Stílusos és elegáns. Növekvő népszerűsége különálló termékággá tette.
role

ROLETTA

Az örök klasszikus beltéri árnyékoló modern megjelenéssel, 6-féle kivitelben

A roletták a belső textil árnyékolók egyik legnépszerűbb típusai, melyek ismét reneszánszukat élik. Funkciójukat tekintve már nem csak árnyékolás és a belátás megakadályozását a feladatuk, hanem dekorációs szerepük miatt a modern lakberendezési trendek elengedhetetlen kiegészítőivé léptek elő. Egyedi atmoszférát kölcsönöznek a helyiségeknek, hangulatossá teszik a környezetet.
A széles típus és színválasztéknak köszönhetően szinte minden felülethez létezik optimális megoldás. Nagy felületek, illetve tetőtéri ablakok árnyékolására is alkalmasak.

savro

SÁVROLÓ​

A minimál árnyékoló. A sávroló egyediségét a textilek felületén lévő sötétítő és fényáteresztő csíkok váltakozása nyújtja. A két egymást követő sáv segítségével szabályozhatjuk a beáramló fény mennyiségét és az átláthatóságot. Zárt állapotban teljes fényzárást érhetünk el. A tokszerkezet és a textilek széles színválasztékának köszönhetően, bármely stílusvilágú otthon és munkahely tökéletes kiegészítőjévé válik. Előszeretettel alkalmazzák a minimalista dizájnt megjelenítő enteriőrben. Ideális választás mindazoknak, akik otthonukban is az exkluzivitásra törekednek.
fienzi

FIRENZEI ROLÓ​

A Firenzei rolót az egyedi megoldású, párhuzamosan futó, áttetsző anyag teszi különlegessé, melyet fényzáró textillapok kötnek össze. Eleganciája, szépsége stílust termet, életérzést sugall. Az árnyékoló nyitott állapotban hullámzó, S- lamellás zsaluzia szerű megjelenést kölcsönöz. A textillapokkal szabályozhatjuk a kellő fény beáramlását, zárt állapotban teljes fényzárást érhetünk el. A különleges textilek magas minősége és bézs-szürke színvilága harmóniát és stílust csempésznek otthonunkba. Modern vagy klasszikus enteriőrbe egyaránt kitűnő választás.
salafug

SZALAGFÜGGÖNY​

Irodák és bankok egyik közkedvelt beltéri árnyékolója a szalagfüggöny, azonban az igényes textilválasztékának és kedvező ár-érték arányának köszönhetően az otthonokban is közkedvelt lett. Megjelenése egyszerűen elegáns, tökéletes kiegészítője a nagy üvegfelületekkel rendelkező nyílászáróknak. A lamellák elfordításával szabályozhatjuk a beáramló fény mennyiségét, melynek köszönhetően kellemes hangulatot varázsolhatunk helységeinkbe. Széles anyag és típus választék közül válogathat, az egészen egyszerűtől a luxusig. Ha a külső zajokat szeretnénk csökkenteni a helyiségeben, vagy fontos az egészséges környezet, lehetőség van a Silent Harmony akusztikai és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkező ökotextilt választani.

reluxa

RELUXA​

A reluxa az egyik legrégebben elterjedt árnyékoló, mely az évek alatt a változó igényeket figyelembe véve képes volt mindig megújulni és korszerűbb típusokkal megjelenni a piacon. Az általunk forgalmazott reluxák komoly termékfejlesztésen mentek keresztül. A reluxa fényzárósága az új technológiáknak köszönhetően kiváló. A lamellák felhúzásával és billentésével kedvünkre szabályozhatjuk a helyiségbe beeső fény mennyiségét. Színvilága jól igazítható a nyílászárók színéhez. Alumíniumból és trópusi fából is rendelhető.
digita

DIGITÁLIS FÓLIA​

Modern megoldás, modern embereknek. Meglévő üvegfelületekre felvihető filmréteg, amely akár vetítővászonként is használható. A digitális fóliával intimszférát teremthet, egyetlen pillanat alatt! Az intelligens fólia vagy digitális árnyékoló egy hét rétegből álló, szuper vékony, flexibilis fólia. A rétegek között speciális folyadékkristály található, amely elektromos áram hatására megváltoztatja a fólia átláthatóságát, tejfehér állapotból víztisztává.
Anyagának köszönhetően 40 % energiát is megtakaríthat a besugárzott hőből, elnyeli az UV sugarak 99%-át és az infra sugarak 90%-át. A hagyományos kapcsolók mellett android vagy IOS rendszerről is egyszerűen vezérelhető.

2051 Biatorbágy, Kossuth Lajos utca 1/a.

Telefon
Cím

2051 Biatorbágy, Mészárosok útja 6.

PROSPECT GROUP KFT. © 2022 Minden jog fenntartva