EXKLUZÍV

Hozzon ki még többet nyílászáróiból! Válasszon speciális vasalatokat, alumínium burkolatot, egyedi kiegészítőket. Teljesen egyedivé varázsolhatja nyílászáróit, saját igénye szerint!

SZÚNYOGHÁLÓK

A szúnyoghálók ma már elengedhetetlen kiegészítői egy ingatlannak. Házon kívül tartják a nem kívánt apró betolakodókat, de nem gátolják a szabad légáramlást. Segítségükkel nyári melegben is könnyedén szellőztethetünk. Szinte bármilyen nyílászáróra lehet rovarhálót szerelni, legyen az ajtó vagy ablak. A profilok alumíniumból készülnek. Választható többek között mobil, fix, eltolható, rolós vagy akár hagyományos zsanéros típus is. A Pliszé a legmodernebb variáns, mely kifejezetten modern és elegáns megjelenést kölcsönöz otthonának.
szon1

PLISZÉ SZÚNYOGHÁLÓ​

A legnépszerűbb, ultramodern, prémium kategóriás rovarháló. Elegáns megjelenése stílusosan illeszkedik otthonához.
Harmonikaszerűen záródó, dekoratív rovarháló. Ajtók, teraszok lefedésére kitűnő megoldás, de ablakra is választható. Könnyen mozgatható, bárhol megállítható, nem zavar a kilátásban. A rendszerrel akár hatalmas méretű nyílászárók szúnyoghálóval történő ellátása is megoldható.

fixszon

FIX SZÚNYOGHÁLÓ​

Nyílászárók szúnyoghálóval történő ellátásának egyszerű megoldása. Csak olyan helyen lehet alkalmazni, ahol a nyílászáró kívülről megközelíthető. A háló mindig fixen rögzül a nyílászáróra, a szerkezet pedig a szezon végén egyszerűen leszerelhető. Elsősorban ablakok védelmére ajánljuk.

mobszon

MOBIL SZÚNYOGHÁLÓ​

A mobil szúnyogháló rendszer önálló alumínium tokszerkezetének és lefutójának köszönhetően exkluzív megjelenést kölcsönöz otthonának, ezzel együtt biztonságot nyújt a rovarok ellen. A lefutó sínben történő mozgást a szúnyogháló függőleges és vízszintes irányba végezheti. Elsősorban ablakok védelmére ajánljuk.

zsanes

ZSANÉROS SZÚNYOGHÁLÓ

A zsanéros szúnyogháló ötvözi a fix szúnyoghálók praktikumát és a mobil szúnyoghálók exkluzív megjelenést. Az erős alumínium profilba feszített, üvegszál alapú háló felhasználásával kiváló minőség és hosszú élettartam biztosítható. Leginkább ajtók védelmére ajánljuk.

tolopo

TOLÓPANELES SZÚNYOGHÁLÓ​

A tolópaneles szúnyoghálót leginkább nagyobb felületű erkély, terasz vagy bejárati ajtók védelmére ajánljuk, ugyanakkor ideális megoldást biztosít például kétszárnyú francia ablakokra is. Bármilyen típusú nyílászáróra telepíthető. Működtetése rendkívül csendes és könnyed, használata és beépítése kifejezetten kényelmes és egyszerű.

lookhalo

LOOK+ HÁLÓ​

Szúnyogháló rendszereink elérhetőek egy speciális gyártású, magas minőségű, üvegszálas szúnyoghálóval, a LOOK+ kivitellel.

A look+ háló szinte észrevétlen, nem zavar a kilátásban, ezzel együtt több fényt enged át az ablakon. Elegáns megjelenése stílusosan illeszkedik otthonához. Az üvegszálas szövetnek köszönhetően tovább megőrzi szépségét.

2051 Biatorbágy, Kossuth Lajos utca 1/a.

Telefon

Székhely

2040 Budaörs, Ébner György köz 4.

PROSPECT GROUP KFT. © 2022 Minden jog fenntartva