EXKLUZÍV

Hozzon ki még többet nyílászáróiból! Válasszon speciális vasalatokat, alumínium burkolatot, egyedi kiegészítőket. Teljesen egyedivé varázsolhatja nyílászáróit, saját igénye szerint!

REDŐNYRENDSZEREK

A redőnyök a legelterjedtebb tradicionális árnyékolók. Kiválóan alkalmasak régi és modern családi házak, társasházak, üzemépületek vagy irodák árnyékolására és védelmére. A redőnyök tetszőleges helyzetének beállításával szabályozható az árnyékolt épületbe jutó fény mennyisége. Leengedett állapotban tökéletesen védenek az UV sugaraktól, valamint részleges betörésvédelmet is nyújtanak. Választható alumínium és műanyag verzió is.
easy

MŰANYAG REDŐNY - EASYPLAST

Minőség és hosszú élettartam az új típusú műanyag redőnyök kínálatában. Tökéletes megoldás azoknak, akik megbízható minőségű, kedvező ár-érték arányú technológiát keresnek. Külső megjelenése megegyezik az alumínium redőny formavilágával. Esztétikailag és anyagilag is kedvező választás. Redőnytokba integrált szúnyoghálóval is kérhető. Manuális vagy automatizált változatban is rendelhető.
kulso

KÜLSŐ TOKOS ALUMÍNIUM REDŐNY – KOMPAKT ÉS HEROAL​

A látszó tokos redőnyrendszer ideális választás mindazoknak, akik egy már kész épületet utólag szeretnénk redőnnyel árnyékolni. Felújításokhoz is ajánljuk. Hatékony hő- és hangszigetelő képességgel bírnak, kellemes hőmérsékletet és zajmentes környezetet biztosítanak. Szépek, tartósak, biztonságosak, továbbá, alkalmazásuk során jelentős energiamegtakarítás érhető el. Megvédik a nyílászárókat, a bútorokat és az egyéb berendezéseket a káros UV sugaraktól is. Redőnytokba integrált szúnyoghálóval is kérhető. Manuális vagy automatizált változatban is rendelhető.
vakol

VAKOLHATÓ TOKOS ALUMÍNIUM REDŐNY – KOMPAKT ÉS HEROAL

A vakolható külső tokos redőnyrendszert leginkább új építésű ingatlanokhoz ajánljuk. Előnye, hogy a redőnytok külső oldala az épülettel együtt bevakolható, így kívülről és belülről sem látszik. Nem csupán szépek, tartósak és biztonságosak, de alkalmazásuk során jelentős energiamegtakarítás érhető el. Redőnytokba integrált szúnyoghálóval is kérhető. Manuális vagy automatizált változatban is rendelhető.
redo

REDŐNYRENDSZER ÁTHIDALÓ HELYÉRE - PERFEKT ST

Az áthidaló helyére építhető redőnyrendszert olyan épületnél célszerű használni, ahol a falazat elkészülése után történik a monolit födém, vagy a koszorú betonozása. A tokok kiváló minőségű, hő- és hangszigetelő anyagból készülnek, így hőhídmentes csomópont jön létre az épület szerkezetében, megfelelve az EnEV szigorú előírásainak. Újépítésű ingatlanokhoz ajánljuk.

perae

NYÍLÁSZÁRÓRA ÉPÍTHETŐ REDŐNYTOK - PERFEKT AE

A Perfekt AE nyílászáróra építhető redőnyrendszert kimondottan pillérvázas szerkezetű épületekhez fejlesztették ki, de kiválóan alkalmas régi nyílászárók cseréjénél, és új építésű épületeknél is. Nagy előnye az egyszerű falazati kialakítás.
nyila

NYÍLÁSZÁRÓRA ÉPÍTHETŐ REDŐNYTOK - EXTE​

Az új EXTE ELITE XT redőnyrendszer az eddig meglévő redőnyöket egyetlen redőnyrendszerben ötvözni, azok minden előnyével együtt. Az összes nyílászáró típushoz tökéletesen illeszkedik. A szerelőfedél lehet alsó vagy belső kialakítású. Nagy előnye az egyszerű szerelhetőség, bővíthetőség és az esztétikum. Az integrált szúnyoghálós rendszer bármikor beépíthető. Újépítésű ingatlanokhoz és felújításokhoz is ideális megoldás.
kombi

KOMBIPLUSZ REDŐNYRENDSZER

Redőny, külső textilárnyékoló és szúnyogháló, egy rendszerben. Új generációs redőnyrendszer, amely a különböző kültéri árnyékolók legfontosabb előnyeit ötvözi egy termékben. A szúnyogháló helyére textil kerül beépítésre, így válnak redőnyrendszereink 3 funkcióssá.

Éjszaka biztosítja a redőny által nyújtott nyugalmat, míg nappal a beépített textilárnyékolónak köszönhetően megvédi otthonát a napsugaraktól anélkül, hogy lemondana a kilátás öröméről. Leengedett állapotban a szúnyogok okozta kellemetlenség is elkerülhető. Színvilágának köszönhetően újraszínezhetjük épületünk homlokzatát, kedvünk szerint.

2051 Biatorbágy, Kossuth Lajos utca 1/a.

Telefon

Székhely

2040 Budaörs, Ébner György köz 4.

PROSPECT GROUP KFT. © 2022 Minden jog fenntartva