EXKLUZÍV

Hozzon ki még többet nyílászáróiból! Válasszon speciális vasalatokat, alumínium burkolatot, egyedi kiegészítőket. Teljesen egyedivé varázsolhatja nyílászáróit, saját igénye szerint!

REJTETT VASALAT

A szép otthon kialakításakor egyre nagyobb hangsúlyt kap az ablak design. A nyílászárókhoz választható Roto NT Designo rejtett pántoldal maradéktalanul teljesíti a stílusos megjelenést: nincsenek kívülről látható pántok, nincsenek takarók. Mivel a vasalatból semmi nem látható, semmi sem töri meg az ablak vonalvezetését.

REJTETT SZÁRNYAS BEJÁRATI AJTÓ

A rejtett szárnyas ajtó a legigényesebb felhasználók számára kifejlesztett lehetőség. A legkorszerűbb műszaki megoldások és az exkluzív megjelenés nem csupán egy tartós és funkcionális bejárati ajtót eredményez, hanem stílusos megjelentést is kölcsönöz otthonának.

HENGER PÁNT

A Roto Solid B hengeres ajtópántok műanyag bejárati ajtókhoz alkalmazhatóak. Az összes Roto Solid ajtópánt kiváló minőségű anyagokból készül és megfelel az aktuális szabványoknak. Kiváló használati tulajdonságok, valamint tartós terhelhetőség jellemzi.

ALUMÍNIUM BURKOLAT

A tartósság és az esztétikai látvány fokozása érdekében a műanyag profil külső alumínium burkolattal is választható. Az alumínium burkolat exkluzív megjelenést kölcsönöz otthonának, valamint jelentős mértékben véd a túlzott felmelegedéssel és alakváltozással szemben. Az alumínium burkolat az emelőtoló rendszereknél is elérhető.

2051 Biatorbágy, Kossuth Lajos utca 1/a.

Telefon

Székhely

2040 Budaörs, Ébner György köz 4.

PROSPECT GROUP KFT. © 2022 Minden jog fenntartva