TOLÓAJTÓK

A modern építészeti stílus egyik kedvelt eleme a tolóajtó. A fejlődés lehetővé teszi nagyméretű szárnyak és hatalmas üvegfelületek kialakítását, mindemellett halk, stabil működés és könnyű, komfortos használat érhető el. A tolóajtók a helyiségbe benyúló, nyíló szárnyakkal szemben helytakarékosak. Világossá teszik a tereket, valamint ideális kapcsolatot teremtenek a belső és a külső szférák között. Kiváló lehetőséget biztosítanak a térformálásban, valamint az épület kertkapcsolatának megfelelő kialakításában.
upImg

VEKAMOTION 82 EMELŐ-TOLÓAJTÓ

A VEKAMOTION 82 rendszer Ideális választás mindazoknak, akik a csúcskategóriás tolóajtót keresik. Az emelőtoló rendszer világos teret és új lakóélményt kölcsönöz otthonának, mindamellett, hogy rendkívül könnyű a kezelése. A hatalmas szárnyak is mindössze egy kézmozdulattal nyithatóak. Nagyvonalú térkoncepciókhoz ideális, ugyanakkor helytakarékos megoldás, mely megnyitja a lakóteret a külvilág felé. Az alacsony, akadálymentes küszöb minimalizálja a szintkülönbséget, így komfortos áthaladást biztosít. A méretekhez képest karcsú szerkezet nagy üvegfelületeket és ez által a lehető legnagyobb fénybeáramlást biztosítja. Esztétikum, stílus, páratlan térérzet, panoráma, szabadság.


Műszaki adatok

(Uf,m(keret) =1,4 W/(m²K), Ud (teljes elem)* = akár 0,78 W/(m²K)

upImg

VEKAMOTION 82 MAX EMELŐ-TOLÓAJTÓ

A VEKAMOTION 82 MAX rendszernél a fix rész esetében alacsonyabb a tokszerkezet, ennek köszönhetően még nagyobb látható üvegfelületek érhetőek el (+ 7 cm szélesség; +13 cm magasság). A keskeny keretnek köszönhetően az egyedülálló rögzített szárnyak belső keretmagassága mindössze 28 mm. Az új, egyedi vázszerkezetet a teljes elvakolhatóság jellemzi, tehát szinte keret nélküli külső nézet valósítható meg. Ideális választás mindazoknak, akik a csúcskategóriás tolóajtót keresik. Az emelőtoló rendszer világos teret és új lakóélményt kölcsönöz otthonának, mindamellett, hogy rendkívül könnyű a kezelése. A hatalmas szárnyak is mindössze egy kézmozdulattal nyithatóak. Nagyvonalú térkoncepciókhoz ideális, ugyanakkor helytakarékos megoldás, mely megnyitja a lakóteret a külvilág felé. Az alacsony, akadálymentes küszöb minimalizálja a szintkülönbséget, így komfortos áthaladást biztosít. A méretekhez képest karcsú szerkezet nagy üvegfelületeket és ez által a lehető legnagyobb fénybeáramlást biztosítja. Esztétikum, stílus, páratlan térérzet, panoráma, szabadság, maximalizálva.

 

Műszaki adatok

Uf,m (keret) = 1,3 W/(m2 K)Ud(teljes elem)* = akár 0,73 W/(m²K)

(üvegezéssel Ug = 0,5 W/(m²K), ψg = 0,031 W/(mK), egy 3,5 × 2,3 m nagyságú elem esetében)

tolo-komfort

VEKA TOLÓ-BUKÓ ERKÉLYAJTÓ

A toló ablakok és ajtók világossá teszik a lakótereket valamint ideális kapcsolatot teremtenek a belső és a külső terek között. Emellett a toló ajtók a helyiségbe benyúló, nyíló szárnyakkal szemben helytakarékosak és kényelmesen nyithatók.

A párhuzamosan toló és bukó-toló vasalatok alkalmazhatók a VEKA 82 MD, VEKA 76 MD, és a VEKA 70 AD rendszeréhez egyaránt. Az innovatív nyitó- és zárómechanizmus egyenletessé és csendessé teszi a működést. Speciális csillapító elemek biztosítják a szárny tokba történő optimális be-, illetve kifutását.

2051 Biatorbágy, Kossuth Lajos utca 1/a.

Telefon
Cím

2051 Biatorbágy, Mészárosok útja 6.

PROSPECT GROUP KFT. © 2022 Minden jog fenntartva