BIZTONSÁG

Speciális kiegészítőkkel tovább fokozhatja a nyílászárók betörésvédelmi szintjét.

ABLAKVASALAT

A Roto NX ablakvasalat intelligens választ ad napjaink követelményeire. Jellemzői a kiváló termékminőség, a megbízhatóság, a nagyfokú biztonság, a komfort és a korszerű dizájn. Ideális megoldás mindenkinek, aki kiváló minőségű és biztonságosan működő nyílászárókat szeretne, hosszú távon.

KILINCS

A nyílászárók igény szerinti kialakításához számos Roto kilincsváltozat áll rendelkezésre, a különböző biztonsági és komfort igények kielégítésére.

AJTÓZÁR

A Roto Safe többpontos zárrendszerek – melyek főzárból, kiegészítő záródási pontokból és tokrészekből állnak – kiváló megoldásokat kínálnak a különböző biztonsági igényekhez.   A 3 pontos zárás már a standard kivitel esetén is magas alapbiztonsági fokozatot jelent. Trend 76 esetében kétcsapos, Premium 82 esetében csapos-kampós kilincs-működtetésű kombi zárral, alapkivitelben.   A Roto Safe C a cilinderműködtetésű – a kulcs elfordításakor reteszeli a főzárat és a kiegészítő záródási pontokat – mechanikus többpontos ajtózár családunk.

ÜVEGEZÉS

A biztonság az üvegipar területén is egyre nagyobb szerepet kap. A különböző biztonsági üvegek hatékonyak az illetéktelen behatolás megakadályozásában. Választható üvegtípusok az edzett, illetve a ragasztott üvegek.

2051 Biatorbágy, Kossuth Lajos utca 1/a.

Telefon
Cím

2051 Biatorbágy, Mészárosok útja 6.

PROSPECT GROUP KFT. © 2022 Minden jog fenntartva