DARUBÉRLÉS

Az UNIC minidaru szűk helyen is elfér, így sokoldalúan haszálható. Felállítása nem időigényes. Kialakítása miatt nehéz terepviszonyokon és szűk helyen is képes megközelíteni a munkaterületet. Kültéren és beltéren egyaránt használható. Nehezen elérhető helyeken kivételes emelési kapacitással bír. A géphez vákuumos emelőt is biztosítunk. Építőipari daruzáson, nyílászárókon és üvegeken túlmenően egyéb munkafeladatokra is alkalmas. Használják például autóipar, erőművek, ipari emelőgépek, katonasági és légi közlekedés, kőtömbök, vasutak és vízi közlekedés területeken is.

Elérhetőség: +36 70 360 6666 

Nehezen hozzáférhető helyeken történő daruzás,
tapasztalt szakemberekkel.

Az UNIC minidaru szűk helyen is elfér, így sokoldalúan haszálható. Felállítása nem időigényes. Kialakítása miatt nehéz terepviszonyokon és szűk helyen is képes megközelíteni a munkaterületet. Kültéren és beltéren egyaránt használható. Nehezen elérhető helyeken kivételes emelési kapacitással bír. A géphez vákuumos emelőt is biztosítunk.


Építőipari daruzáson, nyílászárókon és üvegeken túlmenően egyéb munkafeladatokra is alkalmas. Használják például autóipar, erőművek, ipari emelőgépek, katonasági és légi közlekedés, kőtömbök, vasutak és vízi közlekedés területeken is.

Telefon
Cím

2051 Biatorbágy, Mészárosok útja 6.

PROSPECT GROUP KFT. © 2022 Minden jog fenntartva