Test Page Home

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot gyorsan és egyszerűen!

Ajánlatot kérek

Kapcsolat

Keressen minket elérhetőségeink valamelyikén!

Telefonon: +36 30 147-3677 vagy
e-mailben: info@prospect.hu

Lépjen velünk kapcsolatba

RÓLUNK

Prémium minőségű termékek teljes körű forgalmazása, garanciális beépítése és szervizelése.

Bővebb információ

Műanyag nyílászárók

ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA

Prémium termékek

Magas minőségű termékeinket, kiválóár ár-érték aránnyal és 5 év garanciával forgalmazzuk.

Díjmentes felmérés

Helyszíni felmérés során akár azonnali árajánlatot tudunk adni, és minta termékeket is biztosítunk. Új fejlesztésünknek köszönhetően, lehetőség nyílik 3D látványtervezésre is.

Tervezés és kivitelezés

Tervezzük meg együtt álmaid árnyékolóját, amit mi a legnagyobb szakértelemmel, rövid határidővel kivitelezünk.

Amit kínálunk

Tanácsadás

Nyílászárók és árnyékolástechnikai termékek szaktanácsadása, tervezése, gyártatása, beépítése, javítása

Beépítés

Az általunk gyártatott termékeket az egész ország területén a helyszínre szállítjuk és beépítjük. Beépítést végző szakembereink nyílászáró és árnyékolástechnikai szerelő, beépítő szakképesítéssel rendelkeznek.

Helyszíni felmérés

A termékek gyártását egy díjmentes helyszíni felmérés előzi meg. Célszerű a nyílásokat annak a személynek felmérnie, aki a beépítést végzi.

Garancia

Elvégezzük az általunk forgalmazott termékek garanciális javítását

Prémium termékek

Magas minőségű termékeinket kiváló ár-érték aránnyal, széles választékban, garanciával forgalmazzuk. Kínálatunkban megtalálhatóak az alumínium és műanyag nyílászárók, az árnyékolástechnikai rendszerek, a bejárati ajtók, a beltéri ajtók, a kaputechnikai termékek, a tetőtéri ablakok, valamint a felülvilágítòk. Több kiváló gyártóval dolgozunk, annak érdekében, hogy módunkban álljon minden igényt megvalósítani.

Díjmentes felmérés

A felmérés során beépítő csapatunk előre egyeztetett időpontban a helyszínre érkezik, majd elvégzi a méretek és egyéb adatok, információk felvételét. Ezt követően rövid időn belül árajánlatot adunk, melyet természetesen egyedi igényeinek megfelelően alakítunk ki.

Tervezés és megvalósítás

Elképzelései szerint megtervezzük nyílászáróját, árnyékolóját, bejárati ajtaját, beltéri ajtaját, garázskapuját, tetőtéri ablakát, majd ajánlatadást, véglegezést és elfogadást követően elindítjuk a gyártást, végül a terméket a helyszínre szállítjuk és beépítjük. Minden lépésben segítünk, a teljes folyamatot menedzseljük. A tervezéstől a megvalósításig szakértő csapatunkra bízhatja igényeinek kivitelezését.

Garanciális beépítés és szervíz

Késztermékeinket az egész ország területén a helyszínre szállítjuk és beépítjük. A későbbiekben is egyértelműen számíthat ránk, az általunk forgalmazott rendszerek garanciális és egyéb szervizelése tekintetében. Szakembereink nyílászáró és árnyékolástechnikai beépítő, szerelő szakképesítéssel rendelkeznek, valamint az egyéb termékeinket érintő installációra vonatkozó végzettségek birtokában vannak.
p009
p001
p005
p003
p004
p002
p008
p007
p0010
p011

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

  NyílászárókÁrnyékolástechnikaBeltéri ajtókTetőtéri ablakok, felülvilágítókKaputechnika

  Kapcsolat

  2051 Biatorbágy, Kossuth Lajos utca 1/a.

  Telefon
  Cím

  2051 Biatorbágy, Mészárosok útja 6.

  PROSPECT GROUP KFT. © 2022 Minden jog fenntartva